Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DOUWE EGBERTS
ESPRESSO ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΟ ΚΑΦΕ

ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

OΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠO EΝΑ ΚΟΚΚΟ ΚΑΦΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αποκαλύπτουμε την ιστορία του καφέ espresso Douwe Egberts, που ξεκινάει με τους κόκκους Arabica υψηλής ποιότητας.Όλα τα εξειδικευμένα χαρμάνια του Douwe Egberts χρησιμοποιούν μόνο κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας που καλλιεργούνται με φροντίδα στα πιο εύφορα εδάφη όλου του κόσμου.

ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη μέθοδο καβουρδίσματος του καφέ Douwe Egberts, οι κόκκοι ψήνονται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία που δημιουργούν ένα βαθύ χρώμα, ξεχωριστή γεύση και μοναδικό χαρακτήρα για κάθε ποικιλία καφέ, Απολαύστε την ομορφιά της χρυσαφένιας κρέμας, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των καβουρδισμένων κόκκων και αφεθείτε στο υπέροχο αποτέλεσμα ενός εξαίσιου espresso.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ

O Douwe Egberts αιχμαλωτίζει την ποιότητα του χαρμανιού espresso σε μια πρωτοποριακή και διάφανη κάψουλα, ώστε να μπορείτε να δείτε τον καφέ που πρόκειται να απολαύσετε.Το υπέροχο άρωμα αιχμαλωτίζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο φακελάκι μέχρι να το απελευθερώσετε.Αφεθείτε στην εμπειρία της υπέροχης έντασης του Douwe Egberts.

ΒΙΩΣΙΜOΤΗΤΑ

Ο καφές Douwe Egberts είναι πιστοποιημένος από τον UTZ, διασφαλίζοντας ότι ο καφές σας έχει καλλιεργηθεί και 'έχει συλλεγεί με  βιώσιμο  τρόπο. Από την καλλιέργεια μέχρι το καβούρδισμα, οι κόκκοι του καφέ ελέγχονται ώστε να παρέχονται στοιχεία για την προέλευση του καφέ με απόλυτη διαφάνεια. Ορθές πρακτικές καλλιέργειας και επαγγελματικές διαδικασίες καλλιέργειας συνδυάζονται με έντονη κοινωνικη υπευθυνότητα για να αφοσιωθούν στην εκπαίδευση και το γενικό καλό όλης της κοινότητας ποα σχλείται με την καλλιέργεια καφέ.

BΡΕIΤΕ ΤΟΝ ΥΠEΡΟΧΟ ESPRESSO

0